Isparta İl Koordinatörlüğü

ISPARTA TKDK’ NIN DESTEKLERİ İLE KALKINMAYA DEVAM EDİYOR


        Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Isparta İl Koordinatörlüğüne 14.çağrı ilanı kapsamında proje sunan ve sözleşme imzalamaya hak kazanan proje sahipleri ile  30 Eylül 2015 tarihinde sözleşme imzalandı.

        Kurumumuz 14. Çağrı kapsamında projelerini teslim etmiş başvuru sahiplerinden toplam 13 tanesi ile sözleşme imzaladı. Yoğun geçen çağrı döneminin akabinde hemen sözleşme imzalanmasından memnun olduklarını ifade eden İl Koordinatörü Doç. Dr. Süleyman GÜLCÜ "Kurum olarak projeleri hızla onaylamak ve ödemek düsturumuz olmuştur. Bunun için koordinatörlük olarak her zaman elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bu yoğun süreçleri atlatırken özverisini esirgemeyen Koordinatörlük çalışanlarına buradan bir kez daha teşekkür etmek istiyorum." dedi.
        14.çağrı ilanı kapsamında Isparta’da çeşitli sektörlerde toplamda 17.925.368,39 TL yatırım gerçekleşecektir. Gerçekleşecek olan yatırımlara kurumumuzun katkısı 10.599.139,92 TL’dir.
TKDK' nın kırsal kalkınma alanında gerçekten önemli bir aktör olduğunu bir kez daha görüyoruz. Yatırımlarda hibe olarak verilen miktar ciddi bir orandır, Kurumumuz yeni çağrılarla projelere destek vermeye devam edecektir. Vatandaşlarımız lütfen bu fırsatları kaçırmasınlar" dedi.


 

 

 



                                                                        Sözleşme Fotoğrafları İçin Tıklayınız.



Cimer