Isparta İl Koordinatörlüğü

26-29 KASIM 2015 TARİHLERİNDE 11. ISPARTA TARIM FUARINA KATILIM SAĞLANDI


 
        26-29 Kasım 2015 tarihlerinde Isparta İlinde gerçekleştirilen “11. Isparta Tarım Fuarı” na İl Koordinatörlüğümüz stant açmak suretiyle Kurumumuzu temsilen katılım gerçekleştirdi.
 

         Isparta Valisi Vahdettin ÖZKAN tarafından resmi olarak açılışı yapılan fuara resmi kurum amirleri, yetkililer ve yerel halktan oldukça yoğun bir katılım olduğu görüldü. Ayrıca fuar, çevre il ve ilçelerden geniş bir halk kitlesinin de yoğun ilgisiyle karşılandı.
 

        Fuarda hazır bulunan TKDK Isparta İl Koordinatörlüğü tarafından desteklenmiş en büyük, TKDK' nın ve Isparta'nın en genç yatırımcısına  Isparta Valisi Özkan gerçekleştirmiş oldukları yatırım için plaket verdi.
 

        Fuarda tarım ve hayvancılık sektörünün hemen her alanında kaliteli ve yüksek verimli üretime dönük ihtiyaç duyulan çok çeşitli girdiler, alet-ekipman ve diğer teknolojik ürünlerin sergilendiği ve bilgi-yoğun bir etkileşimin olduğu gözlemlendi.
 

 



 

        İl Koordinatörlüğümüz de gerek IPARD-I programındaki uygulama başarılarını sayısal verilerle ve gerekse yeni dönemde uygulanacak olan IPARD-II programı hedef ve başvuru şartlarını, potansiyel faydalanıcılara ve muhtelif başvuru sahiplerine aktardı. Bu konular ile ilgili olarak hazırlanan basılı kaynak dokümanlar ile diğer tanıtım materyallerinin ilgililere sunumu gerçekleştirildi. İl Koordinatörlüğümüz faaliyetlerinin etkin ve yoğun bir şekilde tanıtımı yapıldı. Koordinatörlüğümüz standına oldukça yoğun bir ilginin olduğu gözlendi.
 
 

        Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Denizli ve Uşak İl Koordinatörlerimizde İl Koordinatörümüzün davetlisi olarak fuara katıldı.
 




 
FUAR RESİM GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN
Cimer