Isparta İl Koordinatörlüğü

TARIM VE İNSAN SERGİSİ ISPARTALILARLA BULUŞTU



        Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından düzenlenen "Tarım ve İnsan Ulusal Fotoğraf Yarışması"nda dereceye giren eserler Ispartalı sanat severlerle buluştu.

        Sergide ükemizin çeşitli yörelerinden, çiftçilerimizin üretim esnasındaki alınterini, emeklerini, üreten insanın tüm yorgunluğuna rağmen mutluluğunu gösteren, çoğu amatör fotoğraf sanatçısı tarafından fotoğraflanmış yüzlerce eser içerisinden dereceye girerek sergilenmeye değer bulunan eserler  IYAŞ Park AVM de ziyarete açıldı.

       Yapılan açılışa; Bakanlığımız Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü Tarla ve Bahçe Bitkileri Daire Başkanı Mehmet Ali OLGUN, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Cenk ŞÖLEN, İl Müdür Yardımcısı Dr. Said BİLGİNTURAN, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mevlüt TÜRK,Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Şube Müdürleri, TKDK İl Koordinatör V. Cihanşah ARSLAN, MAREM Müdürü İsa EREN, Isparta Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürü Osman DOĞAN, BAKA Temsilcisi Ali Galip BİLGİLİ, Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can SELÇUK, Isparta Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Süleyman Yaşar KÖROĞLU, Veteriner Hekimler Odası Başkanı Yaşar GÜNAYDIN ile diğer sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda ziyaretçi katıldı.        

        Her kesim ve yaş grubundan ziyaretçilerin büyük ilgi gösterdiği sergi, 04 Mart 2016 tarihine kadar 10:00 - 22:00 saatleri arasında IYAŞ Park AVM de ziyaret edilebilecektir.
 




Cimer