Isparta İl Koordinatörlüğü

TKDK ISPARTA İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ’NE TEŞEKKÜR



 
        IPARD I 11. ve 14. Çağrı Dönemleri’ nde proje sunarak hibe desteği almaya hak kazanan ÇALIKOĞLU UNLU MAM. MEYVE GIDA ÜR. SAN. Ve TİC. LTD. ŞTİ.‘ nin sahibi Kemal ÇALIK koordinatörlüğümüze teşekkür ziyaretinde bulundu.
 
       Ziyaretinde ‘’Gerek başvuru aşamasında, gerekse uygulama aşamasında görevini büyük bir ciddiyetle, özveriyle gerçekleştiren, Isparta’ nın kalkınması için büyük emek sarf eden başta İl Koordinatörümüz ve kurum personeline şahsım ve diğer müteşebbisler adına  teşekkür ediyorum.’’ dedi.

        TKDK İl Koordinatörü Doç. Dr. Süleyman GÜLCÜ ; ‘’ Koordinatörlüğümüzden %50 hibe desteği alarak Şarkikaraağaç ilçemize kazandırdığı ÇALIKOĞLU SOĞUK HAVA DEPOSU’ nun sahibi gurbetçi hemşehrimiz Kemal Bey, kurumumuzdan ve kurum personelmizin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti personelimiz için hazırlatmış olduğu özel pastayla dile getirdi. Gayretli ve başarılı çalışmalarıyla kurumumuzu kendilerine yakışır şekilde temsil ettikleri, faydalanıcılarımızın takdir ve teşekkürlerini kazandıkları için personelimi gönülden alkışlıyor ve kutluyorum. Biz de kendilerine hem bu nazik davranışları için teşekkür ediyoruz hem de Ispartamıza böyle güzel bir yatırım kazandırdıkları için kutluyoruz. Bu vesileyle tüm gurbetçilermizi TKDK hibe destekleriyle memleketlerine, Isparta’mıza yatırım yapmaya davet ediyoruz.’’ diyerek bu nazik ziyaret için Kemal Bey’ e teşekkürlerini iletti. 
 
Cimer