Isparta İl Koordinatörlüğü

MUHASEBE KOORDİNATÖRÜMÜZ ISPARTA’ YI ZİYARET ETTİ



        Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK)  Muhasebe Koordinatörü Şerife KONTOĞLU ve merkez uzmanları bir dizi toplantı ve işletme ziyaretleri için Isparta’ ya geldi. 
 
    *Emka Hayvancılık 
 
        İl Koordinatörümüz Doç. Dr. Süleyman GÜLCÜ ve birim amirlerimizle birlikte IPARD I döneminde hibe desteği almaya hak kazanmış, yatırımları devam eden projeleri ziyaret ederek yerinde incelemelerde bulundu.
 

 
        Daha sonra İl Koordinatörlüğümüze geçerek  IPARD I döneminde sözleşme imzalamış ve yatırımı devam eden faydalanıcılarla koordinatörlük toplantı salonunda bir toplantı düzenlendi. Bu toplantıda KONTOĞLU,  IPARD I döneminin 2016 itibariyle biteceğini, herhangi bir mağduriyetin oluşmaması için  devam eden yatırımların bir an evvel tamamlanarak faaliyete geçmesini arzu ettiklerini belirtti. ‘’Yatırımlar ne kadar önce biterse, faydalanıcılarımızın da ödemeleri o kadar önce yapılabilecektir. ‘’ diyerek ödeme talep paket teslim tarihlerinin öne alınabileceğini söyledi.
 

        Bu toplantının ardından kurum personeliyle bir araya gelen Şerife KONTOĞLU, kurum personelinin dilek, istek ve merkezden beklentilerini dinledi. 

Ziyaret Edilen İşletmeler ;
Akpınar Seyir Terası ;
 

Sincer Gülyağı Fabrikası;
 

 
 
 
Cimer