Isparta İl Koordinatörlüğü

12. GÖLLER BÖLGESİ TARIM VE HAYVANCILIK FUARI AÇILDI


Bu yıl 12.si düzenlenen "Göller Bölgesi Tarım ve Hayvancılık Fuarı" Isparta Gökkubbe Ulusal Fuar ve Kongre Merkezi’nde bölge çiftçisi ve ziyaretçileri ile buluştu.

Alternatif ve modern üretim teknikleri ile tarımın yaygınlaştırılması, üreticilerimizin bilinçlendirilerek güçlendirilmesi ve pazara ulaşım kapasitelerinin geliştirilmesi için geleneksel olarak düzenlenen fuarın açılışı, Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, TKDK Isparta İl Koordinatörü Doç. Dr.Süleyman Gülcü ve çok sayıda kamu kurum ve kuruluşu yöneticisinin de hazır bulunduğu törenle yapıldı.

Tarım ve hayvancılık sektöründe faaliyet gösteren birçok firmanın katıldığı ve bu alanda yeniliklerin görücüye çıktığı fuarda, İl Koordinatörlüğümüz tarafından açılan stant fuar katılımcılarından yoğun ilgi gördü. Standımızda görevli uzman personelimiz ziyaretçilerimize Kurumumuz ve IPARD kapsamında sunulan hibeler hakkında bilgiler aktardı.

Fuar 27 Kasım 2016 tarihine kadar 10.00-19.00 saatleri arasında Isparta Gökkubbe Ulusal Fuar ve Kongre Merkezinde ziyaret edilebilecektir.
 


 


Resimler İçin TIKLAYINIZ.

Cimer