Isparta İl Koordinatörlüğü

KAMUOYUNA ÖNEMLİ DUYURU


Kurumumuzun adını kullanarak; vatandaşlarımızla irtibata geçen ve “Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumundan hibe kazandınız. TKDKMERKEZ” vb. mesajları yönlendiren art niyetli kişilerin, akabinde farklı telefon hatlarından (0850’li, 4442lü ve farklı GSM Operatörlerinden) yine vatandaşlarımıza ulaştığı ve bir kargo şirketi aracılığıyla kendilerine iletilen belgeler karşılığında ücret talep ettikleri bilgisi Kurumumuz tarafından tespit edilmiş ve bu sebeple kamuoyunun bilgilendirilmesi ihtiyacı ortaya çıkmıştır.

Kurumumuzun bu şekilde bir uygulaması bulunmamakta olup; Kurumumuz uzmanları tarafından tüm bilgilendirmeler ücretsiz yapılmakta, projede yer alması gereken dokümanlar için herhangi bir ücret talep edilmemektedir. Bu amaçla Kurumumuz resmi internet adresinde projede sunulması gereken evrakların örnekleri kamuoyunun bilgisine sunulmaktadır.
Bu türden bir muameleye maruz kalan kişilerin zaman kaybetmeden en yakın jandarma/polis merkezine veya Cumhuriyet Savcılığına müracaat etmeleri hususu;

     Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
 
Cimer