Isparta İl Koordinatörlüğü

TBMM BAŞKANVEKİLİ SAYIN SÜREYYA SADİ BİLGİÇ İL KOORDİNATÖRLÜĞÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ


TBMM Başkanvekili ve Isparta Millet Vekilimiz Sayın Süreyya Sadi BİLGİÇ İl Koordinatörümüz Prof. Dr. Süleyman GÜLCÜ’ yü makamında ziyaret etti.

İl Koordinatörümüz ve birim amirleri tarafından karşılanan Bilgiç, bugüne kadar TKDK tarafından Isparta’ya kazandırılan yatırımlar ve ödenen hibe destekleri hakkında ayrıntılı bilgi aldı.

Bugüne kadar Isparta’da 224 projeyle sözleşme imzaladıklarını ve bu projelerden 210’unun tamamlandığını, 14’ünün ise kısa zamanda tamamlanacağını belirten Gülcü bunların da tamamlanmasıyla Isparta' ya 222 Milyon TL’lik yatırım karşılığında 102,6 Milyon TL hibe ödemesinin yapılmış olacağını ve 1474 kişiye yeni istihdam alanı oluşturulduğunu söyledi.İl Koordinatörü Gülcü bu rakamlara önümüzdeki aylarda IPARD-2 Beşinci çağrıda sözleşme imzalanacak 17 projeye ödenecek 29,6 Milyon TL ile Altıncı çağrıda alınan 58,4 Milyon TL yatırım tutarlı 47 projenin de ekleneceğini belirtti. Ayrıca İl Koordinatörümüz Süleyman GÜLCÜ kurumuza göstermiş oldukları yakın ilgi ve büyük desteklerinden dolayı TBMM Başkan Vekili Bilgiç’e teşekkür etti.

Ziyarette TKDK’nın Isparta ekonomisine çok önemli katkılar yaptığını ve AB standartlarında modern işletmeler kurulmasına aracılık ettiğini söyleyen Meclis Başkan Vekili Bilgiç, İl Koordinatörmüzü ve şahsında tüm personelini göstermiş oldukları performans ve başarılı çalışmalarından ötürü kutlayarak duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve yeni taşındıkları binada kavuştukları daha iyi çalışma ortamıyla daha iyi hizmetlere imza atacaklarına inanıyorum dedi.
 








Cimer